RA 43 B20

Истовремено рибање и сушење на подлогата. Ја управува еден работник и е наменета за помали простории, области. во клиниките, домови за стари лица, училишта, продавници, базени и спа центри, локации – каде компактноста и маневрирањето се одлучувачки.

Нема кабел за напојување од струја. Ја придвижува 24 V напон од гел батерии.

Многу погоден во простории каде има силно оптеретување со движење на луѓе и машини. Темелно ја чисти подлогата до самиот раб ( ќоше). Материјалот од кој е изградена, лесно се чисти и одржува затоа е применлива и во погоните за производство на храна.

Гаранција 12 месеци на фабрички дефекти и недостатоци без потрошен материјал. Обезбеден сервис и оригинални резервни делови.

Димензии (WxDxH) 800x530x790 mm
Работна ширина 430mm
Ширина на вшмукување 730mm
Капацитет на чистење (теоретски) 1720м²/ h
Ниво на бучава 63 / 69 dB(A)
Тежина на празен 65kg
Работна тежина 134kg
Напон 24V
Моќ 900W
Батерии 2 Броја
Гел батерии 76Ah 5
Вграден полнач на батерии да
Резервоар за чиста вода 20l
Резервоарот за отпадна вода 23l
Вакум-вшмукување max.110mbar
Протокот на воздух max 32l / s
Четки 1 број
Ротација во минута 180U /min
Притисок, сила 30 kg