Добредојдовте на нашата референтна страница посветена на референтната платформа која игра клучна улога во чистењето и хигиената! Со страст и иновација, ја споделуваме со вас приказната за нашето патување за проширување на мрежата на задоволни корисници низ Македонија. Станавме неприкосновени партнери во решавањето на различни потреби за чистење во различни индустриски сектори. 

Нашата посветеност на иновации и извонредност не доведе да соработуваме со водечки фирми во индустријата, овозможувајќи ни да обезбедиме висококвалитетни решенија кои ги задоволуваат најсложените стандарди. Нашата мисија отсекогаш била јасна - да обезбедиме референтна платформа за машини и опрема која значително ја подобрува продуктивноста, ефикасноста и чистотата на просториите на нашите клиенти. 

Преку долгогодишно искуство, развивме импресивен асортиман на врвни производи за сите видови на чистење - од компактни модели за помали површини до моќни индустриски машини за најголеми предизвици. Со цел да ги исполниме различните барања на нашите клиенти, ја приспособивме нашата референтна платформа за различни индустриски сектори. Нашите партнери се хотелска индустрија, здравствени установи, продавници, ресторани, училишта, производствени погони, деловни простории и многу други. 

Референти за машините на Васлин во Македонија и регионот

Со гордост ја претставуваме нашата мрежа на задоволни корисници низ Македонија. Нашите успешни траки се протегаат низ различни сектори и територии. Погледнете ја мапата каде успешно ги испорачавме нашите репер платформи за перење и чистење, поддржувајќи различни деловни потреби: 

Васлин Дооел
ул. Климент Охридски 282 2400 Струмица, Р. Македонија
Кочани
Хотел Сириус
с.Куклиш, Струмица