Најдобрата понуда на производи за чистење

Нашата понуда вклучува голем број на производи за чистење. Тие се користат во сите гранки на индустријата. Програмата за производи што ја нудиме вклучува различни производители кои се познати по нивниот квалитет. Најпрво кај нас може да се најде програмата на Kiehl која се произведува во Германијаика која своите производи ги пласира на шведскиот пазар. Нудиме и производи за чистење и перење произведени во Германија под брендот Мелеруд, кој е многу популарен во Германија. Има и италијански производи од познатиот производител Condor Chemical, кои имаат многу квалитетни мириси.

Прикажувам 1–15 од 17 резултати

Нашиот каталог на производи нуди широк спектар на различни машини, опрема и производи за чистење. Меѓу категориите на производи има машини за перење под висок притисок, машини за чистење подови, машини за перење теписи, машини за хемиско чистење, професионални и индустриски правосмукалки, како и голем број на професионална опрема и производи за чистење. Можеме со сигурност да кажеме дека имаме најдобар сооднос цена-квалитет кога станува збор за индустријата за чистење. 

Производи кои најчесто се применуваат? 

Бидејќи наша тесна специјалност е перење и чистење на подови, во овој поглед е достапен најширокиот опсег на хемикалии за миење и чистење на подови. Кога станува збор за брендот Киехл, клучни се 3 производи: Торван, Торнадо и Патронал. Торван е универзално концентрирано средство за миење на различни површини, но најчесто се користи за редовно одржување на подот. Неговата пристапна цена и силната концентрација се она што го прави овој производ супериорен. Торнадо е производ кој се користи за потемелно чистење на подови, и Патронал кој е ваш пријател во чистењето на бигорот во туш кабините или тоалетот. 

 

Каде може да се применат производите од нашата понуда? 

Покрај средствата за чистење на подот, во нашата продавница можете да најдете и разни други. Палетата е многу широка. Ја опфативме целата индустрија за чистење. Има производи за чистење тоалети, односно санитарна опрема, потоа производи за стакло, нерѓосувачки челик, дрвени површини, мебел, теписи, камени подови, дамки, теписони како и разни видови мириси за освежување на просторот. 

 

Дополнителни информации 

Видете на нашата веб-страница одлична понуда на производи за чистење од познати светски производители познати по нивниот одличен квалитет и доверливост.