Овластен сервис Васлин Дооел

Како овластен сервисен центар за Columbus, Kranzle, Steam Italy, Star и Blancus, „Васлин“ се гордее со својата репутација за квалитет и доверливост. Нашата експертиза достигнува многу повеќе од тој престиж. Со долгогодишно искуство во поправка на различни модели на машини, ја имате нашата поддршка за сите проблеми. 

 

Нашата понуда не завршува само со поправки. Обезбедуваме разновидна палета на резервни делови за машини од различни брендови, обезбедувајќи континуитет на вашиот бизнис. Нашата посветеност на високите стандарди на услуги гарантира дека брзо ќе ги решиме сите потенцијални предизвици, сведувајќи го стресот на минимум. Што се однесува до цените, не грижете се - нашата прифатлива тарифа гарантира дека одржувањето и поправките се финансиски прифатливи. 

 

Ви благодариме за досегашната доверба и очекуваме идна соработка. Васлин е тука за да ги одржува вашите машини да работат беспрекорно и вашиот бизнис да работи непречено. 

Доколку ви е потребен сервис за некоја машина од нашите брендови остварете контакт со нас.