Сите испораки се вршат со Карго Експрес  (во согласност со можностите) и во рок од 24-72 часа. Испраќаме пратки во работни денови. Сите пратки добиени до 14 часот и потврдени од нашиот оператор ќе бидат испратени истиот ден и ќе бидат испорачани најчесто во рок од 24-48 часа доколку бараниот производ е достапен на залиха. Во случај бараниот производ да не е достапен на залиха, клиентот ќе биде информиран за времето на испорака. Пратките добиени од петок 14 часот до понеделник 14 часот се испраќаат во понеделник. 

Испорака на машини и стоки со поголеми димензии или висока вредност каде што постои висок ризик или не е можно да се испрати преку курирска служба, ние доставуваме во договор со клиентот или клиентот може да го подигне производот во нашиот продажен салон.