Машини за метење отворени и затворени површини

Машините за метење на површини што ги нудиме се од палетата на производители од Columbus I Star, познати по нивниот квалитет и издржливост. Одличниот сооднос цена-квалитет е она што не издвојува, со избор за сите постоечки ситуации.

Обезбедуваме безбедно и лесно купување, бесплатна достава во рок од 24-48 часа на територијата на цела Македонија, обуки за ракување и постојана поддршка по купувањето.

Се прикажуваат сите 6 резултати

Нашиот каталог на производи нуди широк спектар на различни машини, опрема и производи за чистење. Меѓу категориите на производи има машини за перење под висок притисок, машини за чистење подови, машини за перење теписи, машини за хемиско чистење, професионални и индустриски правосмукалки, како и голем број на професионална опрема и производи за чистење. Можеме со сигурност да кажеме дека имаме најдобар сооднос цена-квалитет кога станува збор за индустријата за чистење. 

Главната разлика помеѓу машините за чистење на подот и машините за метење 

Многу луѓе мислат дека овие две имиња се всушност имиња на иста машина. Меѓутоа, во професионалниот свет терминот машина за чистење на подот се користи за таканаречените средства за чистење, односно средства за чистење на метали. Овие машини работат без употреба на вода за разлика од машината за миење под. 

Машините за метење работат без употреба на вода за разлика од машините за чистење, при избор на овие машини ќе најдете механички, батериски и со бензински мотор.  

 

Овие машини се употребуваат кога треба да се исчисти груба нечистотија и прашина. Исто така се користат и за метење големи дворови и отворени спортски игралишта .Тие се всушност автоматски метли кои собираат нечистотија во резервоар и оставаат зад себе чиста површина.