Се прикажуваат сите 4 резултати

 • Diamond Chrome

  Diamond

 • Inox 8000

  Инокс 8000 e професионална машина за чистење со пареа која се произведува во Италија под брендот STEAM ITALY SLR, која може да се користи во повеќе области: хотели, кујни, болници, магацини, канцелариски простор итн. Нејзината моќност од 3500 вати и притисок од 10 бари е комбинација која резултира со квалитетно чистење на површините, со многу…

 • XSTEAM

  Inox Industrial 9000 e индустриска машина за чистење со пареа, која може да се користи во индустриски погони најчесто во производствени погони, каде што се произведува храна, лекови и се она што има потреба од темелно чистење и уништување на бактериите. Нејзината моќност од 10 800 вати и притисок од 10 бари е комбинација која…

 • Inox Professional 7500

  Inox Professional 7500 e професионална машина за чистење со пареа, која може да се користи во повеќе области: хотели, кујни, болници, магацински простори, канцеларии итн. Нејзината моќност од 7500 вати и притисок од 9 бари е комбинација која резултира со квалитетночистење на површините, со многу жешка пареа,а притоа штедејќи голема количина на вода. Машината е…