RA 55 K 40

Опис

Автоматот служи за истовремено рибање и сушење на подлогата. Го управува еден работник и е наменета за помали простории, области. Машината нема кабел за напојување со струја, ја придвижува 12V напон од гел батерија со вграден полнач, приклучен кабел и приклулок за напојување на гел батерии. Многу погоден во простории каде има големо движење на луѓе и машини.Темелно ја чисти подлогата до самиот раб ( ќоше). Големите тркала овозможуваат одлично маневрирање и лесен транспорт, дури и по скали. Кормилото на автоматот може да се прилагодува во четири висини. Компактниот дизајн и малата висина овозможуваат чистење и под мебел, опрема и други слични пречки. Материјалот од кој е изграден лесно се чисти и одржува затоа е применлив и во погоните за производство на храна. Чистата и нечистата вода можат да се испуштаат во секој момент. Лесно се склопува во најмала димензија за лесен транспорт со мали возила и чување во мали простории (и кормилото на автоматот се спушта).

Гаранција 12 месеци на фабрички дефекти и недостатоци без потрошен материјал. Обезбеден сервис и оригинални резервни делови.

Дополнителни информации

Димензии (WxDxH)

1130х525х1055mm

Работ. површина на четката

550mm

Ширина на сушење

735mm

Круг на вртење

1200mm

Капацитет на чистење (теоретски)

2200м²/h

Тежина на празен

66kg

Работна тежина

106kg

Притисок на подлогата

230 V

Сила моторот

1600W

Кабел за напојување-должина

25м

Ниво на бучава

66 dB(A)

Сад за чиста вода

40 l

Сад за нечиста вода

45 l

Под притисок-вакуум

204 mbar

Протокот на воздух max

45 l/s

Број на четки

1 број

Обрт на четката

150 o/min

Притисок на четката

37 кг.-0,20 N/cm²

Brand

Columbus

Columbus се машини за чистење, рибање и сушење на секакви видови тврди подови. Columbus машините се произведуваат во Германија. Машините гарантираат квалитет и долготрајност во работата.

Критики

Нема критики сеуште.

Бидете први кои ќе разгледате “RA 55 K 40”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

14 + 5 =