Quadro 1000TST

KRANZLE-quadro 1000 TSТ е машина за перење со ладна вода под висок притисок која е трофазна, на 4 тркала(quadro) со котур за црево. Оваа машина е најсилна и најиздржлива во оваа категорија на машини.

Наменет е за перење на секаков вид на површини, подлоги, опрема , машини, возила, производни погони, и се друго што треба да се чисти со вода и висок притисок.
Со додатна опрема „црево за перење на цевки“ ефикасно врши перење на цевководи и канализација.
Со„поден перач “ како додаток може да се перат сите подови без никакво прскање на вода на страна и на тој начин се заштитуват електрични инсталации, мотори кои се ниско монтирани.
Мобилна е, и не е зависна од еден извор на напојување со вода.
Економична е, издржлива и едноставна за ракување. Има можност за проток на топла вода до 60 степени целзиусови од додатен извор на затоплување (соларна енергија, котлара или бојлер).

Гаранција 12 месеци на фабрички дефекти и недостатоци, без потрошен материјал и делови.
Обезбеден сервис и оригинални резервни делови.

Работен притисок 30-220бари
Макс. дозв. надпритисок 250 бари
Довод на вода 16 л/мин.
Довод на топла вода макс.60°С
Резервоар за вода 16лит.
Висина на смукање 2,5м
Големина на дизната 055
Дизна за плоснат млаз 2505
Обрти на мотор 1400 о/мин.
Приклучок на струја 400V, 12 А,50 Hz
Влезна сила P1:7,5kW
Излезна сила P2:5,5kW
Тежина 89 кг
Димензии (WxDxH) 770 x 579 x 990
Тотал стоп да
Сигурносно исклучување да
Котур за цревото да
Црево за висок притисок.(NP6) 20м
Пиштол со сигур. исклуч да
Копје со турбодизна да
Копје за дизна со плоснат млаз да