RA 66 BM 60

Автомат за чистење со погонски мотор како стандардна опрема за сите апликации од средни до големи области. Ергономскиот облик на контролна табла овозможуваат работа без замор дури и за време на долги смени. Со компактен дизајн и должина од 138 см, се вклопува во сите конвенционални лифтови. Одлични перформанси на вшмукување со ниско ниво на бучава од само 61 dB (A);

Гаранција 12 месеци на фабрички дефекти и недостатоци без потрошен материјал.

Обезбеден сервис и оригинални резервни делови.

Димензии (WxDxH) 1375 x 680 x 1100mm
Работ. површина на четката 660 mm
Ширина на сушење 980 mm
Капацитет на чистење (теоретски) 2640 m²/h
Тежина на празен 147 kg
Работна тежина 331 kg
Напон 24V
Моќ 1240 W макс
Гел батерии 105 Ah 5
Батерии 2 Броја
Вграден полнач на батерии да
Резервоар за чиста вода 60 l
Резервоарот за отпадна вода 60 l
Вакум-вшмукување max. 110 mbar
Протокот на воздух max 32l / s
Мотор на тркалата да
Мотор на тркалата-моќност 300 W
Брзина на движење 6 км/h
Број на четки 1 број
Обрт на четката 180 о/min
Притисок на четката 30/40кгр.(0,13 N/cm²)
Ниво на бучава 61 / 58 Db(A)