ARA 80 BM 150

Удобно чистење на големи подни површини: овој автомат со работна ширина од 80 см има висококвалитетно чистење како стандардно. Функцијата „Еден допир“ ги активира сите претходно поставени функции, како што се количина на вода, притисок на четката и алатка за стискање. Докажаната технологија, добра ергономија на седиштата со добра целокупна видливост ги обезбедуваат најдобрите услови за работа. Наменета за долги и тешки операции на чистење, оваа моќна машина гарантира чисти површини што можат да се користат веднаш.

Гаранција 12 месеци на фабрички дефекти и недостатоци без потрошен материјал.

Обезбеден сервис и оригинални резервни делови.

Димензии (WxDxH) 1880 x 880 x 1260mm
Работ. површина на четката 800 mm
Ширина на сушење 1180 mm
Капацитет на чистење (теоретски) 6000 m²/h
Тежина на празен 330 kg
Работна тежина 915 kg
Напон 24V
Моќ 2380 W maks
Гел батерии 280 Ah 5
Батерии 4 бр.во сет
Вграден полнач на батерии да
Резервоар за чиста вода 150 l
Резервоарот за отпадна вода 150 l
Вакум-вшмукување max. 170 mbar
Протокот на воздух max 33 l/s
Мотор на тркалата-моќност 800W
Брзина на движење 7,5 км/h
Број на четки 2 брoja
Вртежи на четката 160 rpm
Притисок на четката 100кг
Ниво на бучава 64/60 Db(A)