ARA 100 BM 200

Удобност на високо ниво за големи подни простории: оваа машина за чистење со големина на четки од 100 см има висококвалитетно чистење како стандард:функцијата „One Тouch“ ги активира сите претходно поставени функции како што се количина на вода, притисок на четката и дизната за смукање. Докажаната технологија, добра ергономија на седиштата со добра целокупна видливост ги обезбедуваат најдобрите услови за работа. Наменета за долги и тешки операции на чистење, оваа моќна машина гарантира чисти површини што можат да се користат веднаш.

Гаранција 12 месеци на фабрички дефекти и недостатоци без потрошен материјал.

Обезбеден сервис и оригинални резервни делови.

Димензии (WxDxH) 1990 x 1220 x 1455mm
Работ. површина на четката 1020 mm
Ширина на сушење 1200 mm
Капацитет на чистење (теоретски) 9180 m²/h
Работна тежина 1105 kg
Напон 36 V
Моќ 3300 W maks
Гел батерии 240 Ah 5
Батерии 6 бр.во сет
Вграден полнач на батерии да
Резервоар за чиста вода 200 l
Резервоарот за отпадна вода 220 l
Број на четки 2 брoja