Се прикажуваат сите 4 резултати

 • Arcandis Salt

  Arcandis Salt

  Таблетирана сол. Пакување : 2kg и 25kg Дозирање : Зависи од минералниот состав на водата Намена : (за омекнување на вода во машини).

 • Diwa-Pronto

  Средство за плакнење на садови за комерцијални машини за миење на садови. Пакување : 20L Дозирање : 0,25 / 0,7ml по литар вода *Работен раствор од 1L средство : 1430-4000 литри Намена : (алкално-отпорен порцелан, стакло, пластика и нерѓосувачќи челик).

 • Diwa-Basic

  Средство за комерцијални машини за миење на садови. Пакување : 20L Дозирање : 1,5 / 5ml по литар вода *Работен раствор од 1L средство: 200-666 литри Намена : (алкално-отпорен порцелан, стакло, пластика и не рѓосувачќи челик).

 • Spul-Blitz

  Spul-Blitz

  Детергент за рално перење на садови Пакување : 1L и 10L Дозирање : 1-2 прскања (10-20ml)/5L топла вода *Работен раствор од 1L средство : 50-100L Намена : (садови, чаши, прибор за јадење и кујнсќи прибор).