New Homepage

ВАСЛИН продажба на професионални машини, опрема, алат и хемикалии-детергенти за чистење

Основани во 2000 година, Васлин денес претставува симбол за квалитет, доверба и непристрасна после продажна поддршка. Нашата мисија е да ги откриеме вашите проблеми со хигиената и заеднички да изнајдеме најсоодветно решение. Затоа, Васлин соработува со најреномирани производители на најразлични машини и опрема за хигиена од Германија и Италија.

Ние постоиме за да ви овозмозиме ефикасно и квалитетно решавање на проблемите со хигиената, а вашата доверба е наша движечка сила. Не двоумете се да го контактирате нашиот тим на професионалци и да им поставите било какво прашање во областа на хигиената, тие се секогаш спремни да одговорат на вашите барања.

Kranzle се професионални, индустриски машини за перење под висок притисок со ладна или топла вода, произведени во Германија. Наменети се за перење на секаков вид на површини, подлоги, опрема , машини, возила, производни погони, и се друго што треба да се чисти со вода и висок притисок.

Професионални и индустриски машини за чистење со помош на пареа која достигнува температура до 180 степени. Машините можат да најдат примена во скоро сите индустриски гранки, бидејќи имаат најразлични приклучоци за чистење во погони, подови, кујни, тоалети , мебел, прозорци и врати, тешко достапни места како што се радијатори, внатрешно чистење на автомобили итн.

Columbus се машини за чистење, рибање и сушење на секакви видови тврди подови. Columbus машините се произведуваат во Германија. Машините гарантираат квалитет и долготрајност во работата.

Delfin се професионални индустриски правосмукалки за специјални намени, за смукање на суви материјали и течности ( вода, масло) .Достапни се со најразлична моќност од 2 кW до 15 кW и повеќе, монофазни и трофазни модели. Опремени со стандардни полиестер филтери со голема површина ( 20000-30000cm²) и опционално со ХЕПА апсолутен филтер со ефикасност за смукање на прашина под 1 микрон.

IPC

IPC е професионална рачна опрема за чистење кои вклучуваат колички, сетови за чистење подови и сетови за чистење на стаклени површини.

Презентации

prezentacija_maks_strumica_2
prezentacija_maks_strumica_4
prezentacija_maks_strumica_3
prezentacija_maks_strumica_1
prezentacija_bolnica_prilep_5
prezentacija_bolnica_prilep_4
prezentacija_bolnica_prilep_3
prezentacija_bolnica_prilep_2

ИЗДАВАЊЕ НА ПРОФЕСИОНАЛНИ МАШИНИ ЗА ЧИСТЕЊЕ! Секој што сака да работи по потреба, со најдобрите европски брендови е наш добредојден корисник.

Нашата компанија нуди издавање на професионални машини за чистење, со кои следува обука и совети како да го подигнеме нивото на хигиена.

Со нашето 20 годишно искуство во секторот за хигиена ги нудиме најдобрите решениа за завршување на дадената задача. Во палетата на производи ги нудиме брендовите ColumbusKranzle, Santoemma, Steam Italy и други.

Ние постоиме за да ви овозмозиме ефикасно и квалитетно решавање на проблемите со хигиената, а вашата доверба е наша движечка сила. Не двоумете се да го контактирате нашиот тим на професионалци и да им поставите било какво прашање во областа на хигиената, тие се секогаш спремни да одговорат на вашите барања.

ИЗДАВАЊЕ НА ПРОФЕСИОНАЛНИ МАШИНИ ЗА ЧИСТЕЊЕ!

Секој што сака да работи по потреба, со најдобрите европски брендови е наш добредојден корисник.

Нашата компанија нуди издавање на професионални машини за чистење, со кои следува обука и совети како да го подигнеме нивото на хигиена.

Со нашето 20 годишно искуство во секторот за хигиена ги нудиме најдобрите решениа за завршување на дадената задача. Во палетата на производи ги нудиме брендовите Columbus, Kranzle, Santoemma, Steam Italy и други.

Ние постоиме за да ви овозмозиме ефикасно и квалитетно решавање на проблемите со хигиената, а вашата доверба е наша движечка сила. Не двоумете се да го контактирате нашиот тим на професионалци и да им поставите било какво прашање во областа на хигиената, тие се секогаш спремни да одговорат на вашите барања.

СЕРВИСИРАЊЕ И РЕЗЕРВНИ ДЕЛОВИ

Секој што сака да работи по потреба, со најдобрите европски брендови е наш добредојден корисник.

Нашата компанија нуди издавање на професионални машини за чистење, со кои следува обука и совети како да го подигнеме нивото на хигиена.

Со нашето 20 годишно искуство во секторот за хигиена ги нудиме најдобрите решениа за завршување на дадената задача. Во палетата на производи ги нудиме брендовите Columbus, Kranzle, Santoemma, Steam Italy и други.

Ние постоиме за да ви овозмозиме ефикасно и квалитетно решавање на проблемите со хигиената, а вашата доверба е наша движечка сила. Не двоумете се да го контактирате нашиот тим на професионалци и да им поставите било какво прашање во областа на хигиената, тие се секогаш спремни да одговорат на вашите барања.

Средства за чистење