Обезбеден сервис и оригинални резервни делови

Посетете го нашиот YouTube Канал

play
 • Многу добра правосмукалка ( Columbus ST7), ја користиме на работа.

  Томчо Рингачев
 • Правосмукалките се феноменални ( Columbus ST7),ние на работа ги користиме и се совршени.

  Маја Димов
 • Автоматот ( Columbus 43 K 40) е многу лесен за возење и чисти перфектно. Полесно за одржување здравје.

  Ивица Спасов
 • Имавме навистина проблем со чистењето на закоравени нечистотии, рачно чистење не доаѓа во предвид а за машинско чистење со Kranzle quadro 1000 тоа беше погодок од прва.

  Никола Симеоновски
 • Имав проблем со избор на домашна правосмукалка. Од една пријателка дознав дека има една мала сина правосмукалка што ја користат на работа ( Columbus ST7) која е многу тивка ,силна и лесна за пренесување. Престанав да се мачам со смукалката со вода, празнејќи ја нечистотијата по секое чистење.Оваа правосмукалка ми го олесни чистењето дома. Плус , има долг кабел така што цел стан си го чистам со едно вклучување. Презадоволна сум.

  Ирена Василева
 • Моја  искрена препорака за машините Kranzle quadro 799 . Веке 5 години секојдневно ја користам во автоперална и презадоволен сум.  За промена на резервни делови , секогаш ги добивам во најкраток можен рок.

  Ѓорги Пешевски