Aktywny-plyn-myjacy-Kiehl-Torvan-Konzentrat-10l

Torvan Konzentrat

Активно средство

Пакување : туба од 10 литра. и шише од 1 литар
Дозирање : 25ml / 8L ладна вода
*Работен раствор од 1L средство : 320 литри
Намена : ( сите водоотпорни површини, предмети и подни облоги како и на сите обложени подови)

Untitled
kiehl-econa-konzentrat-balance-allesreiniger

Econa Conentrate

Универзално средство за чистење на подови и површини
*Еколошко средство.

Пакување : туба од 10 литра. и шише од 1 литар
Дозирање : 25ml / 8L ладна вода
*Работен раствор од 1L средство : 320 литри
Намена : ( сите водоотпорни површини, предмети и подни облоги како и на сите видови подлоги кои се заштитени со емулузија)

Untitled
thumb_page_1482154627kiehl_tornado_10L

Tornado

Моќно средство за чистење

Пакување : туба од 10 литра. и шише од 1 литар
Дозирање : 80ml / 8L ладна вода
*Работен раствор од 1L средство : 100 литри
Намена : ( епоксиден под, бетонски под, надворешни стакла, алуминиумски и стаклени фасади)

Untitled
parketto

Parketto Clean

Средство за чистење на паркет и ламинат

Пакување : шише од 1 литар
Дозирање : 25ml (1 доза)/ 8Л ладна вода
*Работен раствор од 1L средство : 320 литри
Намена : ( Паркет, ламинат, дрвени облоги, мебел од дрво)

Untitled
kiehl-profless-konzentrat-1-liter-550x550w

Profless Concentrate

Универзално средство за чистење површини

Пакување : шише од 1 литар
Дозирање : 10ml / 500ml ладна вода
*Работен раствор од 1L средство : 50 литри
Намена : ( мебел, маси, столици, стакло, порцелан, мермер, вештачки камен, хром, месинг, алуминиум)

Untitled
Clar

Clar Glass

Средство за чистење стакло

Пакување : шише од 1 литар
Дозирање : 1:2
*Работен раствор од 1L средство : 3 литри
Намена : ( стакла и огледала)

Untitled