Нашиот управител и основач на Васлин е главно задолжен за сервисот на машините.Машините се клучни за работа во фирмите, затоа треба навремено да бидат сервисирани и доставени , за да не се прекинува текот на работата. Вниманието кое им го посветуваме на нашите клиенти е наша предност, а нивното задоволство од брзината и квалитетот на нашата услуга е наша награда.

Сервисот го вршиме на лице место( зависи од дефекот на машината ако има потреба се носи во сервисот на Васлин и доставата е за 1-2 дена). Секогаш доаѓаме да увидиме што е проблемот и се одлучува како ќе се сервисира.

Работиме само со оригинални резервни делови!
Секогаш сме подготвени за соработка и стоиме зад врвен квалитет и услуга. Ние постоиме за нашите клиенти , бидејќи тие се нашата иднина!