ATPA00012-014
Име на производ:Држач за навлака
Опис на производ:Димензии: 40x11cm
Шифра:ATRA00012
ipc-logo-flat
ATPA00066
Име на производ:Држач за навлака олимпик
Опис на производ:Димензии: 40x11cm
Шифра:ATRA00066
ipc-logo-flat
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Име на производ:Метален држач за навлака
Опис на производ:Димензии: 40cm
Шифра:ATRA00008
ipc-logo-flat
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Име на производ:Метален држач за навлака
Опис на производ:Димензии: 60cm
Шифра:ATRA00009
ipc-logo-flat
ipc_mop_cotton
Име на производ:Навлака
Опис на производ:Памук,димензии 40cm
Шифра:FRAN00035
ipc-logo-flat
ipc_mop_cotton
Име на производ:Навлака
Опис на производ:Памук,димензии 60cm
Шифра:FRAN00036
ipc-logo-flat
крпа (3)
Име на производ:Навлака
Опис на производ:Микрофибер син,димензии 42x13cm
Шифра:FRAN01218
ipc-logo-flat
крпа
Име на производ:Навлака
Опис на производ:Полиестер и памук,димензии 40x13cm
Шифра:FRAN01332
ipc-logo-flat
реси џогер
Име на производ:Штипка за реси
Опис на производ:Пластика
Шифра:MPVR94539
ipc-logo-flat
реси
Име на производ:Реси
Опис на производ:Памук,500гр.
Шифра:MOPP00020
ipc-logo-flat
дршка за џогер
Име на производ:Алуминиумска дршка
Опис на производ:Димензии 23x145cm
Шифра:MANI00029
ipc-logo-flat
teleskop 2x1.5,3x1.5
Име на производ:Телескопска дршка
Опис на производ:Димензии 2×1,5cm и 3×1,5cm
Шифра:PRTE00005 ; PRTE00017
ipc-logo-flat
алат за стакло (2)
Име на производ:Ваљак за стакло
Опис на производ:Со навлака и абразив,димензии 35cm
Шифра:VECO00020
ipc-logo-flat
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Име на производ:Бришач за стакло
Опис на производ:Со гумица,димензии 35cm
Шифра:TERG00010
ipc-logo-flat
комплет за стакло
Име на производ:Бришач за стакло
Опис на производ:Комплет сет со крпи и бришач со прскалка,димензии 23cm
Шифра:TERI70036
ipc-logo-flat
Untitled
Име на производ:Стругалка
Опис на производ:Со рачка за под од 25cm
Шифра:RASC00003
ipc-logo-flat
pajalica
Име на производ:Пајалица
Опис на производ:Четка за пајажна кружна
Шифра:SCOV00005
ipc-logo-flat
vermoppajalica
Име на производ:Пајалица
Опис на производ:Четка за пајажна под агол
Шифра:SCOV00006
ipc-logo-flat
количка
Име на производ:Количка за хигиена
Опис на производ:Двокоморска 30л. со цедач за мопови
Шифра:CARR00510
ipc-logo-flat
img_912008165754
Име на производ:Количка за хигиена
Опис на производ:Со вреќа,кофа 15л. и цедач за мопови
Шифра:CARR01773
ipc-logo-flat