KRANZLE – Therm 875-1 е машина за перење со ладна, топла или врела вода под висок притисок, трофазна, која оди со или без котур за црево.

  • Наменета за перење на секаков вид на подлоги, опрема, машини, возила и се друго што има потрeба од ладна или врела вода и висок притисок.
  • Има сопствен систем за загревање на водата.
  • Мобилна е и не е зависна од еден извор на напојување со вода.
  • Економична е, издржлива и едноставна за ракување.
  • Гаранција 12 месеци на фабрички дефекти и недостатоци, без потрошен материјал и делови.
  • Обезбеден сервис и оригинални резервни делови.

Без котур за црево

kraenzle-therm-875-1_720x600
ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ :
Работен притисок30-175бари
Дозволен макс.притисок190 бари
Довод на вода14,6 л/мин
излез на врела вода12-80°С
Парен (врел) степенмакс.140°С
Дизна за плоснат млаз25045
Потрош. на нафта…макс6,8л/час
Огревна снага60Kw
Резервоар за гориво35л.
Обрти на мотор1400 о/мин.,
Приклучон за струја400V, 8.7А, 50 Hz
Влезна силаP1:4,8kW
Излезна силаP2:4,0 KV
Тежина218 кг
Димензии (mm)1050 x 800 x 1000
Тотал стопда
Сигурносно исклучувањеда
Термостат за сигурносно исклучда
4 степена заштита од преоптеретувањеда
Стоп на грејач при недостиг на нафтада
Котур за цревотоне
Црево за висок притисок.( NP8)10м
Пиштол со сигурносно исклучда
Копје за дизна со плоснат млазда

Со котур за црево

875
ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ :
Работен притисок30-175бари
Дозволен макс.притисок190 бари
Довод на вода14,6 л/мин
излез на врела вода12-80°С
Парен (врел) степенмакс.140°С
Дизна за плоснат млаз25045
Потрош. на нафта…макс6,8л/час
Огревна снага60Kw
Резервоар за гориво35л.
Обрти на мотор1400 о/мин.,
Приклучон за струја400V, 8.7А, 50 Hz
Влезна силаP1:4,8kW
Излезна силаP2:4,0 KV
Тежина218 кг
Димензии (mm)1050 x 800 x 1000
Тотал стопда
Сигурносно исклучувањеда
Термостат за сигурносно исклучда
4 степена заштита од преоптеретувањеда
Стоп на грејач при недостиг на нафтада
Котур за цревотоне
Црево за висок притисок.( NP8)20м
Пиштол со сигурносно исклучда
Копје за дизна со плоснат млазда

За повеќе информации за машината слободно можете да се обратите со пишување порака подолу.