KRANZLE – Therm 1165 е машина за перење со ладна, топла или врела вода под висок притисок, трофазна, која оди со или без котур за црево.

  • Наменета за перење на секаков вид на подлоги, опрема, машини, возила и се друго што има потрeба од ладна или врела вода и висок притисок.
  • Има сопствен систем за загревање на водата.
  • Мобилна е и не е зависна од еден извор на напојување со вода.
  • Економична е, издржлива и едноставна за ракување.
  • Гаранција 12 месеци на фабрички дефекти и недостатоци, без потрошен материјал и делови.
  • Обезбеден сервис и оригинални резервни делови.

Без котур за црево

bezkotur1165
ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ :
Работен притисок30-165бари
Дозволен макс.притисок180 бари
Довод на вода19,4 л/мин
излез на врела вода12-80°С
Парен (врел) степенмакс.140°С
Дизна за плоснат млаз2507
Потрош. на нафта…макс7,1 л/час
Огревна снага78kW
Резервоар за гориво35л.
Обрти на мотор1400 о/мин.,
Приклучон за струја400V, 12А, 50 Hz
Влезна силаP1:7,5kW
Излезна силаP2:5,5 KV
Тежина223 кг
Димензии (mm)1050 x 800 x 1000
Тотал стопда
Сигурносно исклучувањеда
Термостат за сигурносно исклучда
4 степена заштита од преоптеретувањеда
Стоп на грејач при недостиг на нафтада
Котур за цревотоне
Црево за висок притисок.( NP8)10м
Пиштол со сигурносно исклучда
Копје за дизна со плоснат млазда

Со котур за црево

1165sokotur
ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ :
Работен притисок30-165бари
Дозволен макс.притисок180 бари
Довод на вода19,4 л/мин
излез на врела вода12-80°С
Парен (врел) степенмакс.140°С
Дизна за плоснат млаз2507
Потрош. на нафта…макс7,1 л/час
Огревна снага78kW
Резервоар за гориво35л.
Обрти на мотор1400 о/мин.,
Приклучон за струја400V, 12А, 50 Hz
Влезна силаP1:7,5kW
Излезна силаP2:5,5 KV
Тежина223 кг
Димензии (mm)1050 x 800 x 1000
Тотал стопда
Сигурносно исклучувањеда
Термостат за сигурносно исклучда
4 степена заштита од преоптеретувањеда
Стоп на грејач при недостиг на нафтада
Котур за цревотоне
Црево за висок притисок.( NP8)20м
Пиштол со сигурносно исклучда
Копје за дизна со плоснат млазда

За повеќе информации за машината слободно можете да се обратите со пишување порака подолу.