KRANZLE – W 15/220  e трофазен стационар – апарат за перење со ладна вода под висок притисок.

  • Наменет за перење на секаков вид на подлоги, опрема , машини, возила и се друго што треба да се пере со вода и висок притисок;
  • Стациониран е на едно место, фиксиран и ограничени се можностите за перење на поголема површина ( зависи од должината на цревото );
  • Може да подржи проток на топла вода макс. до 60 °С загреана од друг извор ( котел, соларно, бојлер);
  • Куќиште од племенит челик, мерач на притисок-манометар од племенит челик;
  • Достапен со резервоар или без резервоар за вода ( по порачка-опционално);
  • Гаранција 12 месеци, на фабрички дефекти и недостатоци, без потрошен материјал и делови;
  • Обезбеден сервис и оригинални резервни делови.
4131310_WS1000TS_Freigestellt2
ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ :
Работен притисок30-220 бари
Макс. дозв. надпритисок250 бара
Довод на вода15 л/мин
Довод на топла вода макс. до60 °C
Турбо дизна (05)да
Дизна за плоснат млаз(лепеза)2505
Обрт на моторот1400 о/мин.
Прикл. за струја400V, 12 А,50 Hz
Влезна сила на моторот7,5 kW
Тежина80 кг
Димензии (мм) 780х700х360
Тотал стоп системда
Сигурносно исклучувањеда
Црево за висок притисок NP810m
Пиштол (сиг. Искл)да
Копје со плоснат млаз (лепеза)да
Влезен воден филтерда