KRANZLE К 2175 TS е машина за перење со ладна вода под висок притисок која е трофазна и може да оди со и без котур за црево.
Наменета е за перење на секаков вид на површини, подлоги, опрема, машини,возила, производни погони, и се друго што треба да се чисти со вода и висок притисок.

  • Со додатна опрема -„црево за перење на цевки“ ефикасно врши перење на цевководи и канализација;
  • Со „поден перач “ како додаток, може да се перат сите подови без никакво прскање на вода на страна и на тој начин се заштитуват електрични инсталации, мотори, електроника, кои се ниско монтирани;
  • Мобилна е и не е зависна од еден извор на напојување со вода;
  • Економична е, издржлива и едноставна за ракување;
  • Можност за проток на топла вода до 60 степени целзиусови од додатен извор на затоплување (соларна енергија, котлара или бојлер);
  • Гаранција 12 месеци на фабрички дефекти и недостатоци без потрошен материјал и делови;

Обезбеден сервис и оригинални резервни делови.

Без котур за црево К 2175 TS

kranzle_2175_ts
ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ :
Работен притисок30-160 бари
Дозволен макс.притисок175 бари
Потрош. на вода12 л/мин.
Довод на топла вода макс60°С
Висина на смукање2,5м
Турбо дизна042
Големина на дизната25042
Приклучон за струја400V, 6,7 А,50 Hz
Влезна силаP1:3,3 KV
Копје со турбо дизнада
Пиштол со сигур.исклучда
Излезна силаP2:2,6 кW
Димензии ( мм)375 х 360 х 900
Тежина37 кг
Обртаи на моторот1400 о/мин.
Тотал стопда
Црево за висок притисок (PN6 )10m
Црево за висок притисок без котурда
Копје со дизна за плоснат млазда

Со котур за црево K 2175 ТST

kranzle_2175_tst_
ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ :
Работен притисок30-160 бари
Дозволен макс.притисок175 бари
Потрош. на вода12 л/мин.
Довод на топла вода макс60°С
Висина на смукање2,5м
Турбо дизна042
Големина на дизната25042
Обртаи на моторот1400 о/мин.
Приклучон за струја400V, 6,7 А,50 Hz
Влезна силаP1:3,3 KV
Копје со турбо дизнада
Пиштол со сигур.исклучда
Излезна силаP2:2,6 кW
Тежина39,5 кг
Димензии ( мм)375 х 360 х 900
Тотал стопда
Црево за висок притисок (PN6 )15m
Црево за висок притисок со котурда
Копје со дизна за плоснат млазда

За повеќе информации за машината слободно можете да се обратите со пишување порака подолу.