KRANZLE quadro 12/150 TSТ е машина за перење под висок притисок со ладна вода, која е трофазна на 4 тркала(quadro), со котур за црево.

  • Наменета е за перење на секаков вид на површини, подлоги, опрема , машини, возила, производни погони, и се друго што треба да се чисти со вода и висок притисок.
  • Со додатна опрема: „ црево за перење на цевки “ ефикасно врши перење на цевководи и канализација.
  • Со „поден перач “ како додаток може да се перат сите подови без никакво прскање на вода на страна и на тој начин се заштитуват електрични инсталации, мотори, електроника, кои се ниско монтирани .
  • Мобилна е и не е зависна од еден извор на напојување со вода. Економична е, издржлива и едноставна за ракување.
  • Има можност за проток на топла вода до 60 степени целзиусови од додатен извор на затоплување (соларна енергија, котлара или бојлер).
  • Гаранција 12 месеци на фабрички дефекти и недостатоци, без потрошен материјал и делови.
  • Обезбеден сервис и оригинални резервни делови.
trofaznamala
ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ :
Работен притисок30-150 бари
Макс. дозв. надпритисок165 бари
Потрош. на вода12 л/мин
Довод на топла водамакс.60°С
Резервоар за вода7лит.
Висина на смукање2,5м
Големина на дизната045
Дизна за плоснат млаз20045
Обрти на мотор1400 о/мин.,
Приклучон за струја400V, 6,8А, 50 Hz
Влезна силаP1 : 3,5kw
Излезна силаP2 : 2,8кw
Тежина46 кг
Димензии (mm)590 x 360 x 850
Тотал стопда
Котур за цревотода
Црево за висок притисок.( NP6)15м
Пиштол со сигур. исклучда
Копје со турбодизнада
Копје за дизна со плоснат млазда

За повеќе информации за машината слободно можете да се обратите со пишување порака подолу.