KRANZLE-quadro 1000 TSТ е машина за перење со ладна вода под висок притисок која е трофазна, на 4 тркала(quadro) со котур за црево. Оваа машина е најсилна и најиздржлива во оваа категорија на машини.

  • Наменет е за перење на секаков вид на површини, подлоги, опрема , машини, возила, производни погони, и се друго што треба да се чисти со вода и висок притисок.
  • Со додатна опрема „црево за перење на цевки“ ефикасно врши перење на цевководи и канализација.
  • Со„поден перач “ како додаток може да се перат сите подови без никакво прскање на вода на страна  и на тој начин се заштитуват електрични инсталации, мотори кои се ниско монтирани.
  • Мобилна е, и не е зависна од еден извор на напојување со вода.
  • Економична е, издржлива и едноставна за ракување. Има можност за  проток на топла  вода до 60 степени целзиусови од додатен извор на затоплување (соларна енергија, котлара или бојлер).
  • Гаранција 12 месеци на фабрички дефекти и недостатоци, без потрошен материјал и делови.
  • Обезбеден сервис и оригинални резервни делови.
kranzle_quadro_1000_tst
ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ :
Работен притисок30-220бари
Макс. дозв. надпритисок250 бари
Довод на вода16 л/мин.
Довод на топла водамакс.60°С
Резервоар за вода16лит.
Висина на смукање2,5м
Големина на дизната055
Дизна за плоснат млаз2505
Обрти на мотор1400 о/мин.,
Приклучон за струја400V, 12 А,50 Hz
Влезна силаP1:7,5kW
Излезна силаP2:5,5kW
Тежина89 кг
Димензии (mm)770 x 579 x 990
Тотал стопда
Сигурносно исклучувањеда
Котур за цревотода
Црево за висок притисок.( NP6)20м
Пиштол со сигур. исклучда
Копје со турбодизнада
Копје за дизна со плоснат млазда

За повеќе информации за машината слободно можете да се обратите со пишување порака подолу.