KRANZLE К 2160 TS / TST е машина за перење со ладна вода под висок притисок кoja e монофазна и може да оди со и без котур за црево.
Наменета е за перење на секаков вид на површини, подлоги, опрема, машини, возила, производни погони  и се друго што треба да се чисти со вода и висок притисок.

  • Со додатна опрема -„црево за перење на цевки“ ефикасно врши перење на цевководи и канализација;
  • Со „поден перач“ како додаток може да се перат сите подови без никакво прскање на вода на страна и на тој начин се заштитуват електрични инсталации, мотори, електроника, кои се ниско монтирани;
  • Мобиленa е и не е зависна од еден извор на напојување со вода;
  • Економична е, издржлива, едноставна за ракување;
  • Можност за проток на топла вода до 60 степени целзиусови од додатен извор на затоплување (соларна енергија, котлара или бојлер);
  • Гаранција 12 месеци на фабрички дефекти и недостатоци без потрошен материјал и делови;

Обезбеден сервис и оригинални резервни делови.

Без котур за црево K 2160/TS

kranzle_2160_ts
ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ :
Работен притисок30-140 бари
Дозволен мах.притисок160 бари
Потрош. на вода11 л/мин.
Довод на топла вода макс60°С
Висина на смукање2,5м
Турбо дизна042
Големина на дизната25042
Обртаи на моторот1400 о/мин.
Приклучон за струја230V, 14А, 50Hz
Влезна силаP1:3,2 кW
Излезна силаP2:2,4 кW
Тежина37 кг
Димензии ( мм)375 х 360 х 900
Тотал стопда
Котур за цревотоне
Црево за висок притисок (PN6)10m
Црево за висок притисок без котурда
Пиштол со сигур.исклучда
Копје со Турбо дизнада
Копје со дизна за плоснат млазда

Со котур за црево K 2160/ TST

kranzle_2160_TST
ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ :
Работен притисок30-140 бари
Дозволен макс.притисок160 бари
Потрош. на вода11 л/мин.
Довод на топла вода макс60°С
Висина на смукање2,5м
Турбо дизна042
Големина на дизната25042
Обртаи на моторот1400 о/мин.
Приклучон за струја230V, 14А, 50Hz
Влезна силаP1:3,2 кW
Излезна силаP2:2,4 кW
Тежина39,5 кг
Димензии ( мм)375 х 360 х 900
Тотал стопда
Котур за цревотода
Црево за висок притисок (PN6)10m
Црево за висок притисок без котурне
Пиштол со сигур.исклучда
Копје со Турбо дизнада
Копје со дизна за плоснат млазда

За повеќе информации за машината слободно можете да се обратите со пишување порака подолу.