3500 Fashion e професионална машина за чистење со пареа која се произведува во Италија под брендот STEAM ITALY SLR, која најчесто се користи за помали површини, или чистење во домашни услови. Нејзината моќност од 3000 вати и притисок од 8 бари е комбинација која резултира со квалитетно чистење на површините, со многу жешка пареа, а притоа штедејќи голема количина на вода. Машината е комбинирана со хидросмукалка која автоматски ја собира нечистотијата која се собира во текот на чистењето. Дигиталениот дисплеј овозможува следење на притисокот, количината на вода и други опции поврзани со неа.

КарактеристикиВредност
Бојасина
Производство на пареаконтинуиран проток
Температура на пареата во котелот(° C)171
Време потребно за загревање(мин)5
Притисок (бар)8
Потрошувачка на енергија во котелот (W)2200
Волумен на котелот (ј)1,6
Пареа EV1 (гр / мин)65
Пареа EV2 (гр / мин)72
Пареа EV1+EV2 (гр / мин)82
Материјал на котелотнерѓосувачки челик AISI 304
Регулирање на цревото за пареаСе активира пиштолот со зафат,со дигитален приказ на предниот панел
Вшмукувачка моќ на хидросмукалка (kPa)19
Потрошувачка на енергија на хидросмукалка(W)1000
Вкупна потрошувачка на енергија (W)3000
Напон230V AC / 50Hz
Капацитет на резервоар за отпад (ј)1,3
Аларм за нивото на водатавизуелни и звучни
Индикатор за притисоквизуелна
Пумпа за вода на енергија48W 220 / 240V AC / 50Hz
Ниска тензија напон на рачката9V DC
Кабел за напојување(м)7
Капацитет на резервоар за топла вода (како и резервоар на вода)(л)5
Моќност на пумпа за вода47 W
Нето тежина (само машина) (кг)11,6
Димензии (ДxШxВ)510x370x370мм
СертификатCE

За повеќе информации за машината слободно можете да се обратите со пишување порака подолу.