2000 Domestic Fashion e професионална машина за чистење со пареа која се произведува во Италија под брендот STEAM ITALY SLR, која е дизајнирана да се користи за домашна употреба. Чистење на подовите, тоалетот, кујната, прозорците како и сите тешко достапни места: радијатори, ќошеви, аспиратори итн.Многу е лесна за користење, мала е и има многу додатоци за чистење на секакви површини меѓу кои е и додатокот за пеглање, со кој се забрзува процесот на пеглање и се овозможува совршено испеглани алишта за неколку минути.

КарактеристикиВредност
Бојатранспарентна сина
Производство на пареаконтинуиран проток со автоматски систем за полнење
Температура на пареата во котелот(° C)176
Време потребно за загревање(мин)4
Притисок (бар)9
Потрошувачка на енергија во котелот (W)2600
Волумен на котелот (ј)1,6
Пареа EV1 (гр / мин)60
Пареа EV2 (гр / мин)72
Пареа EV1+EV2 (гр / мин)90
Материјал на котелотнерѓосувачки челик AISI 304
Регулирање на цревото за пареасе активира пиштолот со зафат,со дигитален приказ на предниот панел
Вкупна потрошувачка на енергија (W)3200
Моќност на пегла (W)800
Напон230V AC / 50Hz
Капацитет на резервоар за вода (л)1,3
Аларм за нивото на водатавизуелни и звучни
Индикатор за притисоквизуелна
Кабел за напојување(м)7
Пумпа за топла вода -моќност48W
Низок напон на рачката на пиштолот9V
Нето тежина (само машина) (кг)7,7
Димензии (ДxВ)450×400мм
СертификатCE

За повеќе информации за машината слободно можете да се обратите со пишување порака подолу.