Opybac

Tечен сапун и дезифициенс( 2во 1).

Пакување : готов раствор и 1 литар
Намена : Погоден за често миење на раце без иритации
-Ја одржува нормалната Ph вредност и влажност на рацете
• MRSA , EHEC