Profless Concentrate

Универзално средство за чистење површини

Пакување : шише од 1 литар
Дозирање : 10ml / 500ml ладна вода
*Работен раствор од 1L средство : 50 литри
Намена : ( мебел, маси, столици, стакло, порцелан, мермер, вештачки камен, хром, месинг, алуминиум)