Parketto Clean

Средство за чистење на паркет и ламинат

Пакување : шише од 1 литар
Дозирање : 25ml (1 доза)/ 8Л ладна вода
*Работен раствор од 1L средство : 320 литри
Намена : ( Паркет, ламинат, дрвени облоги, мебел од дрво)