Xon Forte

Одмастувач за чистење со пена во прехрамбена област.
*Еколошко

Пакување : 750ml готов раствор ; 5 литри
Дозирање :
-Пена неразредена,
-Mашинско чистење: 0,5L/8L вода,
-Чистење со пена: 1:4 до 1:10 .

Намена : одмазнувач на скари, рерни, рингли, фритези, тепсии и сл.