Vinox ECO

Средство за отстранување на бигор и мрснотии.
*Еколошко

Пакување : 1L и 10L
Дозирање : 0,5L/5,5-8L ладна вода
*Работен раствор до 26 литри
Намена : (умивалници, ѕидни и подни плочки, работни површини).