Jet

Течно абразивно средство.

Пакување : готов раствор 750ml
Дозирање : неразредено
Намена : (корита, туш кабини, плочки, лонци, тенџериња, рачки од ќерамика, стакло, арматура од инокс, ќерамика, порцелан, вештачки камен, алуминиум, месинг, хром, бакар).