Tablefit

Отстранувач на тешко растворливи нечистотии

Пакување : Готов раствор 750ml
Дозирање : Неразредено
Намена :
– Отстранување остатоци од молив, неизбришливи траги од пенкала, мастило, цврсто залепени остатоци од налепници на сите површини од синтетички материјал и синтетички обложени површини, благороден челик, алуминиум, елоксал и тн. кои се отпорни на разредувачи.