ST 7

Опис

Оваа професионална правосмукалка дава оптимални резултати доколку се работи за помали површини, детски градинки, хотелски соби, хотелски ходници и скали, станови, куќи, канцелари и сл. Изработена е од пластика. со еден мотор, со висок работен учинок и максимално искористување. Се користи за тврди и за меки подлоги. Од нејзините карактеристики посебно се издвојуваат следните:

  1. Тростепена заштита на моторот од загадување со прашина, што овозможува многу долг век на користење;
  2. Многу лесна на тежина;
  3. Многу тивка;
  4. Платнена микро филтер-кеса од фаталин;
  5. Долг кабел за струја

Обезбедено сервис и оригинални резервни делови -Гаранција 1 год. на фабрички дефекти и недостатоци без потрошен материјал и делови што се абат со нормално работење.

Дополнителни информации

Напон

240V

Моќност

1250 w

Мах.волумен на воздух

60 L/s

Макс. под притисок

290 m/bar

Ниво на бучава

55-63dB

Капацитет на садот

11 л

Kапацитет на филтер ќесе

7 л

Платнен микрофилтер

да

Класа на заштита

II

Црево за смукање

Номинален дијаметар

32см

Работна ширина

2,7м

Кабел за напојување-должина

10 м

Тежина

4,8кг

Вкупна тежина со додатоци

6,2кг

Трослојна заштита на моторот од прашината

да

Филтер платнен со кошница

да

Регулирање на протокот на воздух

механичко

Дизна со четкици за смукање на подови

да

Дизна за смукање на тапацирани површини

да

Дизна за смукање на пукнатини и ќошиња

да

Brand

Columbus

Columbus се машини за чистење, рибање и сушење на секакви видови тврди подови. Columbus машините се произведуваат во Германија. Машините гарантираат квалитет и долготрајност во работата.

Критики

Нема критики сеуште.

Бидете први кои ќе разгледате “ST 7”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

one + 8 =