SW 32 P

Правосмукалка за влажно и суво смукање. Неопходен партнер за професионално чистење со непобедлив сооднос цена- перформанси. Со 30 литри волумен на резервоарот, моќен мотор, строга поделба на воздухот за ладење, интегрирана регулација на протокот на воздух и функцијата дување. Циклон кертриџ во резервоарот за осигурување ниско пенење, обновување на нечиста вода за супериорна заштита на моторот. Безбедно чување на додатоците на машината. Големи тркала, професионален (траен) материјал. Лесно и безбедно ракување.

Гаранција 12 месеци на фабрички дефекти и недостатоци без потрошен материјал. Обезбеден сервис и оригинални резервни делови.

Напон 220 – 230V
Моќност 1250 w
Мах.волумен на воздух 56 л/сек.
Макс. под притисок 260 мбар.
Капацитет на садот 30 л.
Црево за смукање (Ø38мм) – 2,2м
Кабел за напојување-должина 10 м
Kапацитет на филтер ќесе 11л.
Платнен микрофилтер да
Филтер за заштита на моторот од прашината да
Тежина 7,8 kg
Димензии во cm 43х36х58
Ниво на бучава 70dB
Цевки за смукање 2 х 0,5м
Дизна за суво смукање 36см
Дизна за влажно смукање 36см
Шпиц дизна за суво да
Мала дизна за прашина да
Циклон кертриџ за влажно да
Платнена микро филтер ќеса класа М до 1 микрон да