SW 30 S

Правосмукалка за влажно и суво смукање. Неопходен партнер за професионално чистење со непобедлив сооднос цена- перформанси. Со 30 литри волумен на резервоарот, моќен мотор, строга поделба на воздухот за ладење, интегрирана регулација на протокот на воздух и функцијата дување. Циклон кертриџ во резервоарот за осигурување ниско пенење, обновување на нечиста вода за супериорна заштита на моторот. Безбедно чување на додатоците на машината. Големи тркала, професионален (траен) материјал.Лесно и безбедно ракување.

Гаранција 12 месеци на фабрички дефекти и недостатоци без потрошен материјал. Обезбеден сервис и оригинални резервни делови.

Моќност 1100 W
Број на мотори 1
Напон 230 V
Протокот на воздух max 54 л/с
Макс. вакуум 210м/бар
Капацитет на садот 32 л
Црево за смукање 2,5м
Платнен филтер да
Тежина, празна 13.5 kg
Димензии во cm 44.5 х 44.5 х 65