Quadro 799TST

KRANZLE-quadro 799 TSТ е машина за перење со ладна вода под висок притисок која е трофазна, на 4 тркала(quadro) со котур за црево.

Наменет е за перење на секаков вид на површини, подлоги, опрема , машини, возила, производни погони, и се друго што треба да се чисти со вода и висок притисок.
Со додатна опрема „црево за перење на цевки“ ефикасно врши перење на цевководи и канализација.
Со„поден перач “ како додаток може да се перат сите подови без никакво прскање на вода на страна и на тој начин се заштитуват електрични инсталации, мотори кои се ниско монтирани.
Мобилна е, и не е зависна од еден извор на напојување со вода.
Економична е, издржлива и едноставна за ракување. Има можност за проток на топла вода до 60 степени целзиусови од додатен извор на затоплување (соларна енергија, котлара или бојлер).

Гаранција 12 месеци на фабрички дефекти и недостатоци, без потрошен материјал и делови.
Обезбеден сервис и оригинални резервни делови.

Работен притисок 30-180бари
Макс. дозв. надпритисок 200 бари
Довод на вода 13 л/мин.
Довод на топла вода макс.60°С
Резервоар за вода 10лит.
Висина на смукање 2,5м
Големина на дизната 045
Дизна за плоснат млаз 20035
Обрти на мотор 1400 о/мин.
Приклучок на струја 400V, 8,5А,50 Hz
Влезна сила P1:5,5kW
Излезна сила P2:4,0kW
Тежина 62 кг
Димензии (WxDxH) 780 x 395 x 870
Тотал стоп да
Сигурносно исклучување да
Котур за цревото да
Црево за висок притисок.(NP6) 20м
Пиштол со сигур. исклуч да
Копје со турбодизна да
Копје за дизна со плоснат млаз да