Quadro 11-140TST

KRANZLE quadro 11/140 TSТ е машина за перење под висок притисок со ладна вода, која е монофазна на 4 тркала(quadro), со котур за црево.

Наменета е за перење на секаков вид на површини, подлоги, опрема , машини, возила, производни погони, и се друго што треба да се чисти со вода и висок притисок.
Со додатна опрема: „ црево за перење на цевки “ ефикасно врши перење на цевководи и канализација.
Со „поден перач “ како додаток може да се перат сите подови без никакво прскање на вода на страна и на тој начин се заштитуват електрични инсталации, мотори, електроника, кои се ниско монтирани .
Мобилна е и не е зависна од еден извор на напојување со вода. Економична е, издржлива и едноставна за ракување.
Има можност за проток на топла вода до 60 степени целзиусови од додатен извор на затоплување (соларна енергија, котлара или бојлер).

Гаранција 12 месеци на фабрички дефекти и недостатоци, без потрошен материјал и делови.
Обезбеден сервис и оригинални резервни делови.

Работен притисок 30-140бари
Макс. дозв. надпритисок 155 бари
Потрош. на вода 11 л/мин
Довод на топла вода макс.60°С
Резервоар за вода 7лит.
Висина на смукање 2,5м
Големина на дизната 045
Дизна за плоснат млаз 20045
Обрти на мотор 1400 о/мин.
Приклучок на струја 230V, 14А, 50 Hz
Влезна сила P1 : 3,3kW
Излезна сила P2 : 2,4кw
Тежина 46 кг
Димензии (WxDxH) 590 x 360 x 850
Тотал стоп да
Котур за цревото да
Црево за висок притисок.(NP6) 15м
Пиштол со сигур. исклуч да
Копје со турбодизна да
Копје за дизна со плоснат млаз да