K2175TST

KRANZLE К 2175 TST е машина за перење со ладна вода под висок притисок која е трофазна и може да оди со и без котур за црево.
Наменета е за перење на секаков вид на површини, подлоги, опрема, машини,возила, производни погони, и се друго што треба да се чисти со вода и висок притисок.

Со додатна опрема -„црево за перење на цевки“ ефикасно врши перење на цевководи и канализација;
Со „поден перач “ како додаток, може да се перат сите подови без никакво прскање на вода на страна и на тој начин се заштитуват електрични инсталации, мотори, електроника, кои се ниско монтирани;
Мобилна е и не е зависна од еден извор на напојување со вода;
Економична е, издржлива и едноставна за ракување;
Можност за проток на топла вода до 60 степени целзиусови од додатен извор на затоплување (соларна енергија, котлара или бојлер);

Гаранција 12 месеци на фабрички дефекти и недостатоци без потрошен материјал и делови;
Обезбеден сервис и оригинални резервни делови.

Работен притисок 30-160 бари
Дозволен макс.притисок 175 бари
Потрош. на вода 12 л/мин.
Довод на топла вода макс.60°С
Висина на смукање 2,5м
Турбо дизна 042
Големина на дизната 25042
Приклучок на струја 400V, 6,7 А,50 Hz
Влезна сила P1:3,3 KV
Копје со турбодизна да
Пиштол со сигур. исклуч да
Излезна сила P2:2,6 кW
Димензии (WxDxH) 375 х 360 х 900
Тежина 37 кг
Обрти на мотор 1400 о/мин.
Тотал стоп да
Црево за висок притисок.(NP6) 10m
Копје за дизна со плоснат млаз да