E 500 S

Оваа метална четкарка е исклучително стабилна и погодна за многу тешки задачи на големи области. За кристализација на камени подови или длабоко чистење на кој било друг тврд под. Машината со мала брзина, гарантира апсолутно непречено и ергономско работење со ниски трошоци за одржување.

Напон 230V
Моќност 1800W
Работна ширина 500 mm
Работна висина 345мм
Обрт на четката 140о/min
Кабел за напојување-должина 12м
Тежина 50kg
Димензии (WxDxH) 480x630x1215 mm
Резервоар за детергент 15л
Директен погон на вртење без каиши и преноси да