Е 400 Ѕ

Ова универзална машина извршува рибање на тврди и меки подни површини. Својата ефикасност ја искажува со својата едноставна употреба. Тежината е околу 40 кг. што овозможува да секогаш риба без додатно притискање од работникот. Погодна е за површини каде има инвентар, линии за производство, машини, рафтови, маси, и сл. Бидејќи рачката е флексибилна ( се спушта ) и машината влегува и во понедостапните површини . Нејзиниот радиус на работа е голем и се изразува со голема продуктивност и економичност. Со додатоци на машината може да се врши полирање на подните површини. Опремена е со четка за рибање или со погонска чинија со филц ( зависно од нарачката ), Казанче за чиста вода со детергент кој се шприца со рачка со вентил директно на четката или филцот(на површината што се риба). Може да се употреби за рибање на плочки, други тврди подови како и рибање на теписи и теписони.

Гаранција 12 месеци на фабрички дефекти и недостатоци без потрошен материјал.Обезбеден сервис и оригинални резервни делови

Напон 230V
Моќност 1200W
Работна ширина 400 mm
Работна висина 285мм
Обрт на четката 140о/min
Кабел за напојување-должина 12м
Тежина 40kg
Димензии (WxDxH) 415x550x1200 mm
Резервоар за детергент 15л
Директен погон на вртење без каиши и преноси да