DUO SPEED

Оваа метална четкарка е исклучително стабилна и погодна за многу тешки задачи на големи области. За кристализација на камени подови или длабоко чистење на кој било друг тврд под. Машината со мала брзина, гарантира апсолутно непречено и ергономско работење со ниски трошоци за одржување.

Напон 230V
Моќност 1300/1800W
Работна ширина 400 mm
Работна висина 335/355мм
Обрт на четката 150/300 о/min
Кабел за напојување-должина 12м
Тежина 48.5kg
Димензии (WxDxH) 415x550x1200 mm
Резервоар за детергент 15л
Директен погон на вртење без каиши и преноси да