Bionic

Ефикасно длабоко чистење, чистење со спреј, шампонирање – со работна ширина од 430 мм и меѓународен стандарден влог со формат 17 ″. Нераскинливата пластична обвивка штити мебел и кревки предмети. Планетарниот погон кој не носи, гарантира нула одржување, непречено работење и оптимални резултати.

Напон 230V
Моќност 1200W
Работна ширина 430 mm
Работна висина 300мм
Обрт на четката 140о/min
Кабел за напојување-должина 12м
Тежина 40kg
Димензии (WxDxH) 445x570x1170 mm
Резервоар за детергент 15л
Директен погон на вртење без каиши и преноси да