RA 55 BM 40

Опис

Овој професионален автомат е наменет за перење на сите видови тврди подови во прехрамбената индустрија, образованието, здравството, хотелиерството и др.Автоматот е лесен за маневрирање ,долготраен и изработен од нескршлив материјал. Неговата ефикасност ја чини тоа што при работа со овој апарат во истовреме еден работник го риба и суши подот, така да во простории каде има фрекфенција на луѓе, не претставува проблем луѓето да се движат.

Гаранција 12 месеци на фабрички дефекти и недостатоци без потрошен материјал.

Обезбеден сервис и оригинални резервни делови.

Дополнителни информации

Димензии (WxDxH)

1250x570x980 mm

Работна ширина

550mm

Капацитет на чистење (теоретски)

2200м²/ h

Ниво на бучава

60 dB(A)

Тежина на празен

84kg

Работна тежина

205kg

Напон

24V

Моќ

1130W макс

Батерии

2 Броја

Гел батерии

76Ah 5

Вграден полнач на батерии

да

Резервоар за чиста вода

40l

Резервоарот за отпадна вода

45l

Вакум-вшмукување

max.125mbar

Протокот на воздух max

32l / s

Четки

1 број

Ротација во минута

180 U/min

Притисок, сила

25 kg

Brand

Columbus

Columbus се машини за чистење, рибање и сушење на секакви видови тврди подови. Columbus машините се произведуваат во Германија. Машините гарантираат квалитет и долготрајност во работата.

Критики

Нема критики сеуште.

Бидете први кои ќе разгледате “RA 55 BM 40”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

2 × three =