RA 55 B 40

Опис

Овој професионален автомат е наменет за перење на сите видови тврди подови во индустријата, образованието, здравството, хотелиерството, трговски центри и др.

Автоматот е лесен за маневрирање, долготраен и изработен од нескршлив материјал. Неговата ефикасност ја чини тоа што при работа со овој апарат во истовреме еден работник го риба и суши подот,така да во простории каде има фрекфенција на проток на луѓе,не претставува проблем луѓето да се движат. Овој модел работи на батерии, така што нема кабел позади него додека се движи.

 

Гаранција 12 месеци на фабрички дефекти и недостатоци без потрошен материјал.

Обезбеден сервис и оригинални резервни делови.

Дополнителни информации

Димензии (WxDxH)

1200х550х870mm

Работ. површина на четката

550mm

Ширина на сушење

850mm

Круг на вртење

1200mm

Капацитет на чистење (теоретски)

2200м²/h

Работна тежина

197кг.

Батерии

76 Аh

Сила моторот

900W

Ниво на бучава

66 dB(A)

Сад за чиста вода

40 l

Сад за нечиста вода

40 l

Макс. под притисок

110 mbar

Протокот на воздух max

32l / s

Број на четки

1 број

Обрт на четката

150 o/min

Brand

Columbus

Columbus се машини за чистење, рибање и сушење на секакви видови тврди подови. Columbus машините се произведуваат во Германија. Машините гарантираат квалитет и долготрајност во работата.

Критики

Нема критики сеуште.

Бидете први кои ќе разгледате “RA 55 B 40”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

17 − 16 =