RA 43 BM 40

Опис

Овој професионален автомат е наменет за перење на сите видови тврди подови во прехрамбената индустрија, образованието, здравството, хотелиерството и др.Автоматот е лесен за маневрирање ,долготраен и изработен од нескршлив материјал. Неговата ефикасност ја чини тоа што при работа со овој апарат во истовреме еден работник го риба и суши подот, така да во простории каде има фрекфенција на луѓе, не претставува проблем луѓето да се движат.

Гаранција 12 месеци на фабрички дефекти и недостатоци без потрошен материјал.

Обезбеден сервис и оригинални резервни делови.

Дополнителни информации

Димензии (WxDxH)

1190х 510х980mm

Работ. површина на четката

430mm

Ширина на сушење

735mm

Капацитет на чистење (теоретски)

1720м² / h

Ниво на бучава

60Db

Работна тежина

203кг

Напон

24V

Сила моторот

1130 W

Батерии

2 Броја

Гел батерии

105Ah

Вграден полнач на батерии

да

Сад за чиста вода

40 l

Сад за нечиста вода

45 l

Вакум-вшмукување

max.125mbar

Протокот на воздух max

32l / s

Број на четки

1 број

Обрт на четката

180 о/min

Brand

Columbus

Columbus се машини за чистење, рибање и сушење на секакви видови тврди подови. Columbus машините се произведуваат во Германија. Машините гарантираат квалитет и долготрајност во работата.

Критики

Нема критики сеуште.

Бидете први кои ќе разгледате “RA 43 BM 40”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

1 + 5 =