RA 35 K 10

Автоматот овозможува истовремено рибање и сушење на подлогата. Ја управува еден работник и е наменета за помали простории, области. Работи на струја, монофазна со напон 230-240V и се напојува со кабел. Темелно ја чисти подлогата до самиот раб (ќоше).

Големите тркала овозможуваат одлично маневрирање и лесен транспорт, дури и по скали. Кормилото може да се прилагодува во четири висини. Компактен дизајн и мала висина овозможува чистење и под мебел, опрема и други слични пречки. Материјалот од кој е изградена, лесно се чисти и одржува затоа е применлива и во погоните за производство на храна. Чистата и нечистата вода можат да се испуштат во секој момент. Лесно се склопува во најмала димензија за лесен транспорт со мали возила и чување во мали простории (се спушта кормилото).

Гаранција 12 месеци на фабрички дефекти и недостатоци без потрошен материјал. Обезбеден сервис и оригинални резервни делови.

Димензии (WxDxH) 735x490x650m
Кабел за напојување-должина 12м
Моќ 470 W
Капацитет на чистење (теоретски) 1400 m²/h
Тежина на празен 39кгр.
Работна тежина 49 кгр
Ниво на бучава 66 dB(A)
Ширина.на рибање 350мм
Број на четки 1 број
Вртежи на четката 190 о/мин.
Притисок на подлогата 28кгр.
Ширина на сушење 420мм
Протокот на воздух max 14, 5l/s
Под притисок-вакуум макс.52 mbar