ARA 100 BM 150

Удобност на високо ниво за големи подни простории: оваа машина за чистење со големина на четки од 100 см има висококвалитетно чистење како стандард:функцијата „One Тouch“ ги активира сите претходно поставени функции како што се количина на вода, притисок на четката и дизната за смукање. Докажаната технологија, добра ергономија на седиштата со добра целокупна видливост ги обезбедуваат најдобрите услови за работа. Наменета за долги и тешки операции на чистење, оваа моќна машина гарантира чисти површини што можат да се користат веднаш.

Гаранција 12 месеци на фабрички дефекти и недостатоци без потрошен материјал.

Обезбеден сервис и оригинални резервни делови.

Димензии (WxDxH) 1900 x 1100 x 1440mm
Работ. површина на четката 1000 mm
Ширина на сушење 1370 mm
Капацитет на чистење (теоретски) 7500 m²/h
Тежина на празен 370 kg
Работна тежина 955 kg
Напон 24V
Моќ 2380 W maks
Гел батерии 280 Ah 5
Батерии 4 бр.во сет
Вграден полнач на батерии да
Резервоар за чиста вода 150 l
Резервоарот за отпадна вода 150 l
Вакум-вшмукување max. 170 mbar
Протокот на воздух max 33 l/s
Мотор на тркалата-моќност 800W
Брзина на движење 7,5 км/h
Број на четки 2 брoja
Вртежи на четката 160 rpm
Притисок на четката 100кг
Ниво на бучава 64/60 Db(A)