KV 73 IB

Професионална машина за суво и мокро смукање ( правосмукалка и хидросмукалка) со три мотора (3х1100W), бај пас поврзани за независно поединечно работење . Дава оптимални резултати доколку се работи за средни и големи површини кои се средно или екстремно извалкани : погони, работилници, хали, хотели… отпадот се собира во платнена вреќа за едно полнење, заштитата од прашината е зголемена со уште еден платнен филтер кој не се менува туку по потреба се пере. Снабдена е со соодветни дизни ( папучи ) за суво и мокро смукање. Резервоарот за отпад е изработен од нер`ѓосувачки челик ( IB ) , со капацитет од 70 л.

Испорака по уплата, Франко купувач,со обука на персонал за самостојно ракување.

-Обезбеден сервис и резервни делови.

-Гаранција 12 месеци на фабрички дефекти инедостатоци без потрошен материјал.

Категорија

Дополнителни информации

Моќ

3300 W

Број на мотори

3

Напојување

230 V

Депресија

2300mm H20

Проток на воздух

520 m3 / h

Резервоар за отпад

70 л, инокс

Долж. на кабел

10м

Платнен филтер

Да

Бучава

69 dB(A)

Тежина, празна

25 kg

Димензии(см)

57 х 57 х 101h

Црево за смукање ø40

2,5м

Фитинзи за спојување на цревото

Да

Кромирани цевки „ Ѕ“

2 бр.

Дизна за под за суво смукање

Да

Дизна за под за мокро смукање

Да

Кружна дизна

Да

Шпиц дизна

Да

Brand

Ketek

Критики

Нема критики сеуште.

Бидете први кои ќе разгледате “KV 73 IB”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

12 − 6 =